V.U.G.S. Carrière

Companen

 

Wat doen we?

Companen speelt een rol van betekenis op de woningmarkt. Waar besluiten tot stand moeten komen, zorgen wij voor houvast. Onze adviseurs brengen partijen samen en smeden nieuwe coalities. We zijn voortdurend betrokken bij visies en concepten die bijdragen aan een optimale woon- en leefomgeving. Overal in Nederland; in stad en dorp.

We doen onderzoek en putten uit onze schat aan kennis van iedere regio. Omdat we goed op de hoogte zijn van veel lokale situaties, kennen we de specifieke krachtenvelden. We spreken de taal van de verschillende doelgroepen en we hebben oog voor de uiteenlopende belangen.

Companen inspireert, verbindt en begeleidt. In opdracht van gemeenten, woningcorporaties, zorg- en welzijnsorganisaties, projectontwikkelaars, provincies en rijk. Wij ondersteunen betrokken partijen bij het doen van woningmarktonderzoek, het maken van prestatieafspraken en het opstellen van woonvisies. We adviseren over maatregelen rond duurzaamheid. Of over passend en voldoende woningaanbod nu de woningmarkt weer aantrekt. We helpen bij decentralisatie rond wonen en zorg. En wij combineren bewezen onderzoeksmethoden met eigen ontwikkelde innovatieve methoden.

Kom je ook bij ons stagelopen?

Companen heeft regelmatig plaats voor gemotiveerde stagiairs voor een meeloopstage. Als stagiair(e) word je betrokken bij onderzoekswerk op het gebied van woonvisies, woningmarktonderzoek, wijkplannen e.d. voor gemeenten, woningcorporaties en de rijksoverheid. Bij Companen krijg je de kans om brede praktijkervaring op te doen. Of het nu gaat om de verwerking en analyse van enquêteresultaten in het kader van woonwensenonderzoek, of het bieden van ondersteuning in interactieve trajecten met bewoners in het kader van een wijkplan. Slechts twee voorbeelden van wat er allemaal mogelijk bij ons is.

Ben je van de cijfers? En/of wil je het liefst zoveel mogelijk achter je bureau vandaan om met onze adviseurs het land in te gaan? Samen kijken we wat het best bij jou en bij Companen past. We zijn vooral op zoek naar studenten die een achtergrond hebben in geografie, planologie en/of volkshuisvesting.

Geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in een stageplaats? Of wil je wat meer informatie over ons? Neem dan contact op met Vera Gijsbers (Gijsbers@companen.nl) of Josien Westgeest (westgeest@companen.nl)  Je kunt ons een mail sturen of bellen naar (026) 351 25 32.

site!