V.U.G.S. Carrière

ANWB

ANWB

De ANWB heeft verschillende vacatures openstaan voor ANWB alarmcentrales door heel het land.

Meer informatie? klik hier!

Voertuighulpverlener

De hulpverlening van de ANWB strekt zich uit over de hele wereld. Dag en nacht wordt er vanuit heel Europa, maar ook van ver daarbuiten, een beroep gedaan op de Alarmcentrale in Assen en Den Haag. In de Europese landen waar altijd veel Nederlanders op vakantie gaan, zijn steunpunten opgericht die ter plaatse hulp kunnen coördineren. Deze steunpunten bevinden zich in Barcelona (Spanje), Lyon (Frankrijk) en München (Duitsland). Voor de Alarmcentrale in München, Lyon en Barcelona zijn wij op zoek naar een voertuighulpverlener.

Functiebeschrijving

Een gestrande vakantieganger geruststellen aan de telefoon. Zorgen dat een beschadigde auto vanuit Duitsland weer snel terug naar Nederland wordt gebracht. Een gezin helpen dat een auto-ongeluk heeft gekregen en snel een vervangende auto nodig heeft.

Je staat onze klanten te woord en coördineert en organiseert relevante hulp aan mensen die in het buitenland problemen hebben gekregen met hun auto, motor of caravan door mechanische schade of een aanrijding. Je begeleidt reparaties bij lokale garages, of zorgt ervoor dat het voertuig wordt gerepatrieerd. Je onderhoudt contact met verzekeringsmaatschappijen ten aanzien van te leveren diensten, je adviseert en draagt zorg voor de administratieve afwikkeling. Je werkt in een team van hulpverleners in onregelmatige diensten (weekend-, avond- en dagdiensten).

Personenhulpverlener

De hulpverlening van de ANWB strekt zich uit over de hele wereld. Dag en nacht wordt er vanuit heel Europa, maar ook van ver daarbuiten, een beroep gedaan op de Alarmcentrale in Den Haag. In de Europese landen waar altijd veel Nederlanders op vakantie gaan, zijn steunpunten opgericht die ter plaatse hulp kunnen coördineren. Deze steunpunten bevinden zich in Barcelona, Lyon, München en Athene.

Wat ga je doen?

Als telefonisch hulpverlener verleen je hulp aan vakantiegangers die gestrand zijn als gevolg van ziekte, ongeval of persoonlijke omstandigheden. Dit varieert van het regelen van betalingen aan de ziekenhuizen tot het regelen van vervoer van familieleden. Het verwerken van de dossiers in het systeem, het controleren van verzekeringspolissen, maar ook het reserveren van een hotel behoort tot de werkzaamheden. Je schakelt soepel: van meeleven met de klant naar analyseren van het probleem tot het snel regelen van een oplossing die tevens binnen de voorwaarden van de verzekering liggen.

De afdeling werkt in opdracht van diverse reis- en zorgverzekeraars waardoor affiniteit met zakelijke dienstverlening, wet- en regelgeving en verzekeringen in de functie van belang zijn.

Dit gecombineerd met inlevingsvermogen, empathie en accuratesse maakt je een geschikte kandidaat.