V.U.G.S. Carrière

Ecorys – Student Assistant

Job Location: Rotterdam / Amsterdam

Closing Date: Zo spoedig mogelijk

Student Assistant

Regelmatig zijn wij voor verschillende sectoren op zoek naar:

Universitaire studenten kunnen voor twee of drie dagen in de week als student assistent op diverse afdelingen aan de slag. Je ondersteunt onze Project Managers met zaken als het verzamelen en analyseren van literatuur, het verwerken van data in SPSS, het vinden van relevant materiaal op internet, het assisteren bij het schrijven van project voorstellen (offertes) en soms ook meer administratieve taken zoals kopiëren, archiveren en het organiseren van interviews. Als student assistent kun je je uren flexibel indelen zodat dit prima te combineren is met je studie. Je contract wordt vormgegeven in een oproepcontract.

Wat vragen we van jou?

Om voor deze positie in aanmerking te komen vragen we van jou het volgende:

  • Je bent geïnteresseerd in maatschappelijke onderwerpen en publiek beleid;
  • Je hebt specifieke interesse in en kennis van de werkterreinen waarin wij actief zijn;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse én de Engelse taal;
  • Uitstekende beheersing van een derde taal (Frans, Spaans, of anders) is een pré;
  • Uitstekende kennis van MS Office pakket;
  • Je bent bij voorkeur goed bekend met SPSS en visuele programma’s zoals Visio;
  • Je bent voor langere tijd beschikbaar;
  • De competenties die we vragen: accuratesse, analytische geest, en zelfstandigheid. Daarnaast heb je een flexibele instelling, ben je enthousiast en voel je je thuis in een onderzoeks- en consultancy-omgeving;
  • Je staat ingeschreven als student bij een universiteit

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer dan direct via ons online sollicitatieformulier en stuur je sollicitatiebrief, CV en meest recente cijferlijst als bijlage mee. Geef naast een sterke motivatie goed aan op welk werkterrein je interesses liggen (zie op onze website op welke terreinen wij actief zijn), jouw beschikbaarheid (hoeveel dagen per week) en jouw kennis en kunde met betrekking tot bovenstaande punten.

Let op: jouw sollicitatie komt bij ons in portefeuille. Zodra er vraag is naar student-assistenten, zullen wij contact met je opnemen.