V.U.G.S. Carrière

Stage / Werkervaringsplaats Gouda of Amsterdam

Image result for bureau stedelijke planning

Ben jij een gemotiveerde en enthousiaste student Sociale Geografie of Planologie (of onlangs afgestudeerde) en heb je een brede interesse voor alle aspecten van stedelijke ontwikkeling? Heb je goede studieresultaten en een sterk analytisch vermogen? Ben je pro-actief, zelfstandig en flexibel en weet jij jezelf zowel mondeling als schriftelijk sterk te presenteren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bureau Stedelijke Planning heeft per direct werkervaringsplaatsen beschikbaar op het gebied van Wonen & Economie (standplaats Gouda) en Detailhandel & Leisure (standplaats Amsterdam). De stage in Gouda is per direct en de stage in Amsterdam vanaf januari. Het betreft een meeloopstage, geen afstudeerstage.

Als stagiair bij Bureau Stedelijke Planning ga je aan de slag met diverse vraagstukken en projecten in opdracht van overheden (gemeenten, regio’s, provincies), maar ook in opdracht van private partijen (retailers, ontwikkelaars, beleggers). Een mooie mogelijkheid om werkervaring op te doen op de arbeidsmarkt en jezelf te ontwikkelen bij een vooraanstaand bureau. Je wordt begeleid door een ervaren senior adviseur en maakt deel uit van een gezellig en jong team.

Laat ons horen wat jij kunt bijdragen!
Stuur je sollicitatie met CV en cijferlijsten naar info@stedplan.nl

Meer informatie?
Stage Gouda: Bel Tim Polman (adviseur Wonen) op 0182-689416 of mail tp@stedplan.nl
Stage Amsterdam: Bel Aart Jan van Duren (adjunct-directeur Detailhandel) op 020-6254267 of mail ajvd@stedplan.nl

Over Bureau Stedelijke Planning
Bij Bureau Stedelijke Planning werken we met veel plezier en trots aan toonaangevende projecten in heel Nederland. Niet in de laatste plaats omdat deze een substantiële bijdrage leveren aan een duurzame kwaliteitsverbetering van het stedelijke gebied. We zijn een innovatief en oplossingsgericht kwaliteitsbureau waar ontplooiing en professionaliteit voorop staan. We ondersteunen overheden en marktpartijen met vernieuwende oplossingen voor al hun marktvragen en programmering op het gebied van project- en gebiedsontwikkeling. Woningen, winkels, kantoren, bedrijven en vrijetijdsvoorzieningen. We onderzoeken, adviseren en dragen zorg voor de realisatie door middel van projectmanagement. De integrale aanpak van het bureau levert een interessante mix aan mooie opdrachten. Onze specialiteit ligt bij de (her)ontwikkeling van (nieuwe) centra en gebiedsontwikkelingen. Dit alles in een aantrekkelijke omgeving: fijne collega’s en een goede sfeer. Meer weten? www.stedplan.nl